Timburg gel forte cu efect de incalzire, 500ml, Timburg

Unguent timburg

Conținutul

  Descriere Descriere Bingo Timburg Gel Albastru ml este un remediu natural eficient pentru calmarea inflamatiilor si a durerilor de la nivelul articulatiilor, avand o actiune benefice de tratare a bolilor reumatice si de regenerare a tesuturilor.

  unguent timburg Gimnastica ajută la durerile articulare

  Alcatuit din ulei de menta, aloe, provitamina B5 si camfor, Bingo Timburg Gel Albastru are un efect carminativ, unguent timburg rigiditatea muschilor si elibereaza durerile musculare. Benefic pentru personele care sufera de afectuni reumatismale, Bingo Timburg Gel Albastru este un bun adjuvant in tratamentul coxartrozei, a poliartritei reumatoide, a reumatismului cardio-articular, precum si a celui degenerativ.

  unguent timburg tratamentul displaziei de șold în 10 luni

  Aplicat prin masaj pe zonele dureroase, Bingo Timburg Gel Albastru amelioreaza inflamatiile si contribuie la regenerarea cartilajelor si a tesuturilor organismului. Gelul natural poate fi utilizat si in cazul tulburarilor circulatirii, a spondilozei cervicale si a spondilitei anchilozante.

  unguent timburg articulația doare de la cizme

  Ulei de menta actioneaza contra durerii, ajuta la afectiuni reumatice, antiinflamator. Aloe actioneaza contra inflamatiei si regenereaza tesuturile.

  unguent timburg durere migratorie în articulații și oase

  Camfor actioneaza contra bacteriilor, ingusteaza vasele capilare dilatate, dilata vasele pielii ingustate, diminueaza rapid durerea. Provitamina B5 componentul co-enzimei A; participa la sinteza si descompunerea acizilor grasi, la sinteza colesterolului si a hormonilor steroidieni, accelereaza regenerarea tesuturilor.

  unguent timburg tratamentul eficient al artrozei degetului mare

  Mod de administrare Se aplica pe piele, cu miscari circulare se maseaza pana la absorbtie.