Artrohelp Forte, Zenyth, 14 plicuri

Complexul condroitină. PROENZI ARTHROSTOP RAPID+ 180TBL

Conținutul

  Boswellin ajuta la mentinerea sanatatii, elasticitatii si flexibilitatii articulatiilor; Vitamina C sprijina formarea colagenului folosit in functionarea normala a cartilajelor si oaselor; Glucozamina si Condroitina sunt componente constructive esentiale ale structurii cartilajelor articulare si ale altor tesuturi conjunctive Colagenul de tip II este o componenta structurala de baza a cartilajelor articulare; este recomandat in cazurile de suprasolicitare mecanica a articulatiilor munca fizica solicitanta, sport, greutate in exces.

  Proenzi Rapid Plus este cel mai eficient si inovator produs din gama Proenzi.

  collanol prospect si pret

  Proenzi Rapid Plus contine Boswellin - extract din planta Boswellia serrata, pentru sanatatea articulatiilor. Contine, de asemenea, glucozamin sulfat si condroitin sulfat - substante care sunt componente ale structurii cartilajelor articulare? Glucozamin sulfat si condroitin sulfat sunt componente constructive esentiale ale structurii cartilajelor articulare si ale altor tesuturi conjunctive?

  deteriorarea articulației periei

  Boswellin-ul Complexul condroitină la mentinerea sanatatii, elasticitatii si flexibilitatii articulatiilor.

  Colagenul de tip II este o componenta structurala de baza a cartilajelor articulare. Vitamina C Complexul condroitină la formarea normala a colagenului pentru functionarea oaselor si articulatiilor.

  cât de multe leziuni se vindecă ligamentul genunchiului

  Doze si mod de administrare Ca supliment alimentar, cate 1 tableta de 3 ori pe zi, dupa mese, luata cu o cantitate suficienta de lichid. Se recomanda administrarea pe o perioada de minim 3 luni, pentru eficienta optima.

  dureri articulare de genunchi