Crema cu Acid Hialuronic

Colagen rapid, COLAFAST COLAGEN RAPID, 30 CAPSULE

Conținutul

  colagen rapid

  Colagenul este întâlnit în matricea extracelulară-o rețea complexă de macromolecule care determină proprietățile fizice ale țesuturilor.

  Produsul ColaFast Colagen Rapid combină 3 tipuri de colagen și este îmbogățit cu vitamina C, pentru absorbție ridicată: Colagen Cartidyss ®-formulă patentată extrasă din cartilaj de pisică de mare sursă marină de calitate superioarăColagen Collys®-formulă patentată extrasă din pește sursă marină de calitate superioară și colagen nativ de tip II colagen nativ, nedenaturat în colagen rapid de triplu helix.

  Contribuie la formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a sistemului osos, a ligamentelor și a pielii.

  Descriere Prospect Avantaje Studii ColaFast® Colagen Rapid are o formulă unică, care combină 3 tipuri de colagen, sub formă de hidrolizat incluzând brevetele Cartydiss® și Collyss® din sursă marină, cu absorbție rapidă datorată dimensiunii mici a particulelor, comparativ cu alte tipuri de colagen animal sau chiar marin.

  Colagen Cartidyss, este o formulă patentată de hidrolizat de colagen purificat, de calitate superioară, derivat din cartilajul de pisică de mare, care are o mărime a particulei de de Daltoni. Absorbția sa ridicată este datorată atat sursei marine cat si asocierii cu vitamina C, oferind astfel colagenului capacitate superioară de absorbție și contribuind la rezistența articulațiilor, tendoanelor și ligamentelor.

  Fibrele de colagen de tip II se gasesc in forma de fibrile cu lunginea de 20 nm nanometri și mențin forma cartilajului, prevenind deformarea sa și asigurand rezistență la compresie.

  colagen rapid

  Colagen Collys, este o formulă patentată de hidrolizat de colagen purificat, de calitate superioară care are mărimea particulei de colagen de de Daltoni. Este extras din cartilaj de pește sursă marinăoferind colagenului capacitate superioară de absorbție.

  colagen rapid

  Colagenul Collys® formează fibre de lungime de la 1 la 20 microni, care se regasesc în structuri precum tendoanele, ligamentele și pielea, contribuind la colagen rapid lor. Colagenul extras din pește are o structură aproape identică cu cea a colagenului uman.

  Vitamina C permite o absorbție mai bună și ajută la formarea normală a colagenului. Mod de utilizare: 1 capsulă pe zi, în timpul sau după masă, cu o cantitate suficientă de lichid.

  În cazuri deosebite sau pentru persoanele supraponderale, se poate mări doza la 2 capsule pe zi.

  colagen rapid

  Condiții de păstrare: A se păstra la temperatura camerei, la loc uscat. Conține ingrediente de origine marină, posibil alergenice pește și pisică de mare.